Opvang

IKC Het Fluitschip is er voor kinderen van 0 - 12 jaar! IKC Het Fluitschip is dankzij de kinderopvang geopend van 7:00 uur tot 18:30 uur, 52 weken per jaar.

Opvang

IKC Het Fluitschip is er voor kinderen van 0 - 12 jaar!
IKC Het Fluitschip is dankzij de kinderopvang geopend van 7:00 uur tot 18:30 uur, 52 weken per jaar.

Kinderdagverblijf

De kinderen van 0 - 4 jaar zijn van harte welkom bij ons kinderdagverblijf (KDV), in een verticale groep, waar zij zich op eigen wijze mogen ontwikkelen. Het KDV is gehuisvest binnen de school en werkt samen met de kleuterklassen.  Er zijn voor de kinderen vanaf 2 1/2 jaar, wekelijks activiteiten met de kleuters.

Klik hier voor het meest recente rapport van de GGD
 

Peutergroep

Onze peutergroep ontvangt 16 peuters. Wij vormen een peuter-kleuterdomein: peuters en kleuters leren en spelen door en met elkaar, maar kunnen zij zich ook terugtrekken in hun eigen ruimte. De overstap van peutergroep naar kleuterklas wordt zo leuk en gemakkelijk voor de peuters. Ze kennen immers de kinderen waar ze mee kunnen spelen én de leerkrachten. Voor meer informatie: http://www.samenvanstart.nl

Klik hier voor het meest recente rapport van de GGD over de peutergroep.
 

BSO

De kinderen van 4 - 12 jaar hebben niet alleen een plekje in de klas, ook op de buitenschoolse opvang (BSO) mogen zij zich verder ontplooien. De kinderen die gebruikmaken van de voorschoolse opvang hebben de mogelijkheid om bij ons te ontbijten. 
Na de schooldag worden de kinderen op de BSO opgevangen en na wat eten en drinken mogen de kinderen spelen, knutselen, bouwen, lezen of een andere keuze maken.

Klik hier voor het meest recente rapport van de GGD over de BSO. 

Meer informatie


Op de website van het LRK zijn de GGD-rapporten van het kinderdagverblijf en peutergroep en de BSO te lezen.

IKC het Fluitschip is 52 weken per jaar geopend van 7.00-18.30 uur. Wij bieden een mooie doorgaande lijn voor kinderen van 0-12 jaar, die volledig op elkaar is afgestemd. IKC het Fluitschip is onderdeel van Talent voor opvang en onderwijs. De opvang van IKC het Fluitschip wordt gefaciliteerd door Stichting Kinderopvang West-Friesland.

Wilt u ... U bent van harte welkom om eens te komen kijken en sfeer te proeven. 

Email: fluitschip@kinderopvangwestfriesland.nl

 

Leerling aan het woord

Kom maar eens kijken! De meester en juffen leggen heel goed uit. Ze kijken echt hoe ik de uitleg nodig heb!